Fi de la trilogia dedicada a la música de Genesis, arranjada pel pianista Jaume Vilaseca i interpretada pel seu trio i alguns col·laboradors de l’escena jazzística catalana.

Es completa així un projecte que va començar a 2008 (Jazznesis), continuà a 2015 (Jazznesis II) i culmina amb un tercer volum que manté el compromís i la intensitat dels anteriors.

El set list es basa de nou en composicions de 'l’època Gabriel', la més arriscada i creativa de la banda britànica, la que va de Trespass (1970) a The Lamb lies down on Broadway (1975). I el concepte torna sobre la idea que qualsevol repertori és vàlid per l’improvisació i que un músic de jazz pot trobar l’espurna de la seva inspiració en un repertori més o menys insólit.

La forta implicació en les arranjaments ,una interpretació acústica i purament jazzística i la recuperació d’algunes joies encara no reinterpretades com The Cinema Show fan de Jazznesis III un epíleg en forma d’homenatge respectuós i alhora intrèpid de l’obra genesiana.

Com a novetat, cal destacar el protagonisme del jazz vocal amb la joventut de Mar Vilaseca a Cuck Cocoon i Anyway i l’experiència d’en Xavi Casellas a Counting out time i The Chamber of 32 Doors.